Erdoğan'ın hedefinde yine Gezi Direnişi var: Aydınlık değil, aldatılmış gençlik

AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Gezi Direnişi'ni hedef alarak, "Aydınlık değil, aldatılmış gençlik. Bunların millete, memlekete hizmet gibi bir dertleri yok." dedi.

Erdoğan'ın hedefinde yine Gezi Direnişi var: Aydınlık değil, aldatılmış gençlik

AKP’li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Bergama’da yaptığı konuşmada, Gezi Direnişi’ni bir kez daha hedef alarak, “Aydınlık değil, aldatılmış gençlik. Bunların millete, memlekete hizmet gibi bir dertleri yok.” dedi. Erdoğan konuşmasında şunları kaydetti:

“Maalesef Türkiye’nin sevincine sevinemeyen, tasasına üzülemeyen, ülkeyle, milletle bağı tamamen kopmuş bir muhalefet partisine sahibiz. Kendi insanının hakkı yerine başka ülkelerin, darbecilerin, Gezici vandalların çıkarlarını savunan bir muhalefet anlayışı var. Hatırlayın, Taksim Meydanı’nda devletin malını mülkünü talan eden, yakıp yıkan, bütün vatandaşın dükkanlarını, cam-çerçeve indirenleri savunan ve onları ‘aydınlık gençlik’ olarak tanımlayan… Aydınlık değil, aldatılmış gençlik. Bunların millete, memlekete hizmet gibi bir dertleri yok. Bunların Türkiye’yi büyütmek, güçlendirmek gibi bir gündemleri yok. Bunların ülkemizin çıkarlarını gözetmek gibi bir hassasiyetleri de yok. Bunlar sadece çıkarlarını korumanın, hesap cüzdanlarını büyütmenin, rant ve rezidans düzenlerini sürdürmenin peşindeler.”