Erdoğan'ın damadı İBB protokolünü feshetti

AKP’li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın damadı Selçuk Bayraktar, Mütevelli Heyeti Başkanı olduğu Türkiye Teknoloji Takımı Vakf (T3) İstanbul Büyükşehir Belediyesi'yle olan Deneyap’lara ilişkin protokolü tek taraflı olarak feshetti.

Erdoğan'ın damadı İBB protokolünü feshetti

AKP’li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın damadı Selçuk Bayraktar, Mütevelli Heyeti Başkanı olduğu Türkiye Teknoloji Takımı Vakf (T3) İstanbul Büyükşehir Belediyesi’yle olan Deneyap’lara ilişkin protokolü tek taraflı olarak feshetti.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba, AKP döneminde İBB’nin bütçesinden T3 Vakfına 41,1, trilyon TL destek verildiği iddiasında bulunmuştu. Erdoğan’ın damadı Selçuk Bayraktar, “Ekrem İmamoğlu, bu şahsın iftiralarını siz tekzip etmezseniz, Deneyap’lara ilişkin protokolü T3 Vakfı olarak biz feshedeceğiz.” ifadelerini kullanmıştı.

Türkiye Teknoloji Takımı Vakfı’nın (T3 Vakfı) Twitter hesabından yapılan açıklamada, “Vakfımıza yönelik iftiralara sessiz kalan, hakikati kamuoyuna duyurmaktan imtina eden İBB ile aramızdaki ortak hizmet protokolünü tek taraflı feshettik.” denildi.

T3 Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Selçuk Bayraktar da konuyla ilgili Twitter hesabından bir açıklama yaptı.

Bayraktar, “Haksızlık karşısında susarak yalan ve iftiranın tarafında saf tutanlarla yolumuzu ayırdık. Deneyap öğrencilerimiz endişe etmesin Eğitimleri en iyi şartlarda devam edecek.” dedi.