Erdoğan'dan başkanlara: Yakınlarınızı işe almayın

AKP'li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın partisinden seçilen belediye başkanlarına ilettiği mesajlar dikkat çekti.

Erdoğan'dan başkanlara: Yakınlarınızı işe almayın

AKP Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı ve Adana Milletvekili Ahmet Zenbilci, geçtiğimiz günlerde bölge sorumlusu olduğu illerden Şanlıurfa’yı ziyaret etti.

Zenbilci, buradaki belediye başkanları ile basına kapalı toplantıda bir araya geldi. Toplantıda gündeme dair konular görüşülürken, Zenbilci’nin, AKP’li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın talep ve uyarılarını belediye başkanlarına tek tek aktardığı kaydedildi.

Ziyaretle ilgili yerel basında yer alan haberde, Zenbilci’nin Erdoğan’ın ‘belediye başkanları yakınlarını işe almasın’ yönündeki talebini belediye başkanlarına ilettiği kaydedilirken, Erdoğan’ın, belediye başkanlarına teşkilat ile uyum içinde çalışılması noktasındaki uyarısının da bildirildiği vurgulandı.

‘DEVR-İ SABIK’TA DİKKAT

Zenbilci’nin Erdoğan’ın taleplerini iletirken, özellikle devr-i sabık konusunda belediye başkanlarını uyardığı öğrenildi. Devr-i sabık noktasında tüm belediye başkanlarının üzerlerine düşeni yapmalarının önemine vurgu yapan Zenbilci’nin, Erdoğan’ın, önceki dönem başkanları ile ilgili dikkatli olunması konusunda uyarılarını da aktardığı ifade edildi.