Erdoğan-Yavaş görüşmesi MHP'yi harekete geçirdi

Çiçek, "Mansur Yavaş’ın CHP’nin terör örgütlerinin yuvasına dönmesine tepkisi varsa Kemal Kılıçdaroğlu’na bir mektup yazarak ve bunu toplumla paylaşarak herkese göstermelidir." paylaşımına imza attı.

Erdoğan-Yavaş görüşmesi MHP'yi harekete geçirdi

AKP’li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, dün Külliye’de Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ı ağırlamıştı. Erdoğan ile Yavaş’ın görüşmesi MHP’yi harekete geçirdi.

Yaklaşık 1 saat süren görüşmede MKE Ankaragücü’nün mali sıkıntıları, fuar alanı inşasında yaşanan sorunlar ve Gençlik Parkı’nın yeniden Ankara Büyükşehir Belediyesi’ne devri konularının değerlendirildiği; Erdoğan’a başta su altyapı ve arıtma projeleri olmak üzere önemli projeler hakkında bilgi verildiği ve otobüs kredisi kullanımı, metro projeleri ve yeni yolların açılması gibi başlıklarda ilgili bakanlıklar ve bürokraside yaşanan tıkanmaların aşılması için destek talebinde bulunulduğu kamuoyuna açıklanmıştı.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin Basın Danışmanı Yıldıray Çiçek’ten görüşmenin ardından Yavaş’a bir çağrı, CHP’ye ise gönderme geldi.

Sosyal medya hesabından açıklamada bulunan Çiçek, “Mansur Yavaş, geçtiğimiz hafta AKP Ankara İl Başkanıyla görüştü. Bugün de Cumhurbaşkanı Sayın Erdoğan ile görüşecek… Hayırdır CHP, neler dönüyor partinizde? Terör örgütleri ve teröristlere gösterdiğiniz ilgiden biraz zaman ayırın da belediye başkanlarınızla ilgilenin biraz…” diye yazdı.

Çiçek, “Mansur Yavaş’ın CHP’nin terör örgütlerinin yuvasına dönmesine tepkisi varsa Kemal Kılıçdaroğlu’na bir mektup yazarak ve bunu toplumla paylaşarak herkese göstermelidir.” paylaşımına da imza attı.