Erdoğan ve Bahçeli pikniğe gidiyor

Erdoğan, "Ayın 15'inde Cumhur İttifakı olarak, Sayın Bahçeli ile birlikte Kuzey Kıbrıs'ta olacağız. Törenlere katılacağız, törenlerden sonra Kapalı Maraş bölgesinde piknik yapacağız" ifadelerini kullandı.

Erdoğan ve Bahçeli pikniğe gidiyor

AKP’li Cumhurbaşkanı Erdoğan, AKP Kahramanmaraş İl Kongresi’nde açıklamalarda bulundu. Erdoğan, “Ayın 15’inde Cumhur İttifakı olarak, Sayın Bahçeli ile birlikte Kuzey Kıbrıs’ta olacağız. Törenlere katılacağız, törenlerden sonra Kapalı Maraş bölgesinde piknik yapacağız” ifadelerini kullandı.

Erdoğan’ın açıklamalarından öne çıkanlar paragraflar şu şekilde:

– Ülke ve millet olarak en az 100 yıl önceki kadar kritik bir dönemeçten geçiyoruz.

– Bir asır önceki gibi bizi adeta yok etmek, boğmak istedikleri Anadolu topraklarından yeni bir şahlanışla bölge ve dünyamıza barış, huzur, adalet getirecek bir mücadelenin içindeyiz.

– Köklerimizden kopmadan yeni çiçeklerle, fidanlarla kendimizle birlikte tüm dostlarımızı kucaklayan ulu bir çınar gibi büyüyoruz. Kuruyan dallar budandıkça çok gür bir şekilde hedeflerimize ilerlemeyi sürdürüyoruz.

– Milletin partisinin yöneticileri, milletin içinde olmak mecburiyetindedir. Her kim milletle bağını keserse partisiyle de irtibatını kopartıyor demektir.

– Vesayetin her türlü aracı kullanılarak önümüze kurulan tuzakları hatırlayın, o Taksim hareketlerini hatırlayın, çukurcuları hatırlayın.

– Ayın 15’inde Cumhur İttifakı olarak, Sayın Bahçeli ile birlikte Kuzey Kıbrıs’ta olacağız. Törenlere katılacağız, törenlerden sonra Kapalı Maraş bölgesinde piknik yapacağız.