Erdoğan partisinin '100 bin yeni üye' programında konuştu

AKP'li Cumhurbaşkanı Erdoğan, ''Macron gidicisin, senin zaten süren az kaldı. Bir telefon görüşmemizde sana 'Bak tarih bilgin hiç yok, tarih öğren' demiştim. Bak biz sizi Cezayir'den tanırız.'' ifadelerinde bulundu.

Erdoğan partisinin '100 bin yeni üye' programında konuştu

AKP’li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, partisinin ‘İstanbul 100 bin yeni üye’ programında açıklamalarda bulundu.

Erdoğan’ın açıklamalarından satır başları şöyle:

”Üye sayımız artıyor, ailemiz büyüyor’ sloganıyla yürüttüğümüz bu çalışmanın bereketli bir şekilde neticelendiğini görüyoruz. Partimize emek vermiş, teşkilatın tozunu yutmuş tüm yol arkadaşlarımızla irtibatımızı güçlendireceğiz.”

”Önümüzdeki süreçte ‘TAMAM’ diye sloganlaştırdığımız temizlik, maske, mesafe tedbirlerini harfiyen uygulayarak partimize yeni üyeler kazandırma çalışmalarına devam edeceğiz.”

”Yeni isimlerle, yeni yüzlerle, yeni hizmet erleriyle kadrolarımızı tahkim ederken, tek bir gönüldaşımızı dahi dışarıda bırakmayacağız. Partimize emek vermiş, eskilerin dediği gibi teşkilatın tozunu yutmuş tüm yol arkadaşımızla irtibatımızı güçlendireceğiz. Hiç kimseyi dışlamadan, kırmadan, dökmeden, hatta varsa kırık kalpleri tamir ederek faaliyetlerimizi yürüteceğiz.”

”Salgın şartları sebebiyle sınırlı bir toplantı yapmak zorunda kaldık. Salgının engellenmesi yürüyüşümüzü durduramaz. Salgınla mücadele kuralları üye çalışmalarında bizi yeni yöntemlere yöneltti. AK Parti 10.5 milyonu aşkın üyesiyle dünyanın sayılı siyasi hareketlerinden biridir.”

”Altını çizerek söylemek istiyorum AK Parti milletin partisidir, 83 milyonun tamamının partisidir. Hakaret ve bühtan içermediği sürece her türlü eleştiriye kapımız sonuna kadar açıktır. Türkiye eksenli hareket eden herkese elimizi uzatmak durumundayız.”

”Şu an çalışmaları devam eden 7 büyük kongre sürecimizi en verimli şekilde değerlendirmek istiyoruz. Türkiye olarak aynı anda birden çok cephede mücadele veriyoruz.”

”Bir asır önce Anadolu’yu işgal edenler ile bugün Libya ve Doğu Akdeniz’de karşımıza dikilenler arasında hiçbir fark yoktur.”

”AK Parti ve Tayyip Erdoğan üzerinden Türkiye’yi teslim almak, Türkiye’ye diz çöktürmek için her yolu deniyorlar.”

”Ülkemizi terörle, baskıyla, ekonomik tetikçileriyle hedef alanların amacı bizi onurlu ve kararlı duruşumuzdan vazgeçirmektir. S&P sen bir kendine çeki düzen ver, sen Türkiye’yi ekonomik yaptırımlarla bir yere çekemezsin. Bunu daha önce de yaptın, netice alamadın, bundan sonra da alamayacaksın.”

”Macron gidicisin, senin zaten süren az kaldı. Bir telefon görüşmemizde sana ‘Bak tarih bilgin hiç yok, tarih öğren’ demiştim. Bak biz sizi Cezayir’den tanırız. 1 milyon Cezayirliyi siz öldürdünüz. Biz sizi Libya’dab tanırız. Libya’da yüz binlerce Libyalıyı siz öldürdünüz. Bize insanlık dersi verme. Biz Osmanlı olarak buralara gittiğimizde insanlığı götürdük. Bunu hazmedemiyorlar, onun için çıldırıyorlar.”