Erdoğan 'müjde' verecek

AKP'li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, Cuma günü bir "müjde" vereceğini söyledi.  Erdoğan, "Açıklarsam bu işin heyecanı kaybolur" dedi.

Erdoğan 'müjde' verecek

AKP’li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, Ankara’da Başkent Organize Sanayi Bölgesi’ndeki bir fabrikanın açılışında konuştu.

Erdoğan, “Dünyanın birçok ülkesinde corona virüs nedeniyle yatırımlar durmuşken, Türkiye özel sektörü ve kamu kurumlarıyla özgün bir yol izliyor. Ne salgınla mücadelemizi sekteye uğrattık ne de yatırımlarımızı durdurduk. 800 bin insanın canına mal olan krizin üstesinden gelmek kolay değildir. Sadece sosyal hayatı değil günlük yaşantımızın her alanını etkilemiştir.” dedi.

“Türkiye’nin aldığı tedbirler ve attığı adımlarla krizi en başarılı yürüten ülkelerden olduğunu” öne süren Erdoğan,  “Vaka sayısında kısmı artış yaşanda da salgın kontrolümüz altındadır. Turizm sektörü toparlanmaya başladı.” diye konuştu.

AKP’li Cumhurbaşkanı konuşmasında ayrıca Cuma günü açıklamak üzere bir “müjde” vereceğini söyledi.

Erdoğan’ın konuşmasından diğer satır başları şöyle:

  • Hidrokarbon arama faaliyetlerimize de hız kazandırdık. Akdeniz’de attığımız adımlar enerji dışa bağımlılığımız ortadan kaldırmak için hayati öneme sahiptir.
  • Özellikle “Doğu Akdeniz’de ne işimiz var?” diye soran muhalefetin bu hususları iyi dinlemesini istiyorum.
  • Türkiye’nin doğu Akdeniz’den Libya’ya kadar yürüttüğü mücadele sadece bir hak mücadelesi değil bir istikbal mücadelesidir.
  • Vatanımızı savunmak için ne kadar önemli gayretler veriyorsak bugün mavi vatanı savunmak da o derece önemlidir.
  • Bir asır önce nasıl millet olarak Sevr’i yırtıp atmışsak bugün de Doğu Akdeniz’de dayatılmak istenen Sevr’e boyun eğmeyeceğiz.
  • Yarın perşembe, sonra da cuma. Cuma günü bir müjde vereceğiz. İnanıyorum ki Türkiye’de yeni bir dönem başlayacak. Açıklarsam bu işin heyecanı kaybolur.