Erdoğan koronavirüsü yine unuttu, bu sefer de Gaziantep'te çay dağıttı

AKP'li Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Giresun'da mitinge gelenlere çay dağıttığı anlar tepkilere neden olmuştu. Erdoğan bu kez de Gaziantep'te koronavirüs tedbirlerini hiçe sayarak çay dağıttı.

Erdoğan koronavirüsü yine unuttu, bu sefer de Gaziantep'te çay dağıttı

AKP’li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, Gaziantep’in Şehitkamil ilçesindeki Hacı Ahmet Ziylan Eğitim Merkezinin açılışında otobüsten çay dağıttı.

Dha önce de Giresun’da AKP mitingine katılanlara çay dağıtan Erdoğan’ın koronavirüs tedbirlerine uymaması tepkilere neden olmuştu.

Erdoğan’ın çay dağıttığı anlarda yine koronavirüs önlemlerine uyulmadığı, sosyal mesafe kuralının yok sayıldığı görüldü.

Erdoğan burada yaptığı konuşmasında şu ifadelere yer verdi:

“Gaziantep, bizim gazi şehrimiz ve bu şehir bu yolda bizi hiçbir zaman yalnız bırakmadı, her zaman bizimle bir arada oldu. “Beraber yürüdük biz yollarda” dedik onlar da “beraber yürüdük biz yollarda” dedi. Şimdi, ben diyorum ki; Kardeşlerim bir olacağız, beraber olacağız, iri olacağız, diri olacağız, kardeş olacağız ve 2023’e inşallah çok daha güçlü bir şekilde yürüyeceğiz.”

“Uluslararası şirketlerin alternatif üretim üssü arayışlarında Türkiye’nin adı artık daha fazla zikrediliyor. Sanayisi, üretim kapasitesi, nitelikli iş gücü, sağlık ve ulaşım altyapısıyla ülkemizin yıldızı daha çok parlıyor. Salgın etkisini yitirip taşlar yerine oturdukça Türk ekonomisi yeni rekorlara koşmaya devam edecektir.”

“Kim 21’inci yüzyıl Türkiye’sinde özel sektörü düşmanlaştırıyorsa onun ülkemizin kalkınmasıyla ilgili hassasiyeti yoktur. Her kim şirketlere el koymaktan bahsediyorsa, onun amacı ülkemizin yeniden bataklığa saplanmasıdır. Her kim devlet ile özel sektörün işbirliğini acımasızca eleştiriyorsa onun hedefi Türkiye’yi yurt dışına bağımlı kılmaktır. Kalkınmayı, güçlenmeyi savunan özel sektöre düşmanlık yapmaz.”