Erdoğan: Dizilerden rahatsızım, Diriliş Ertuğrul'un üzerine çıkamadık

AKP'li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, TV dizilerinden "rahatsız" olduğunu ifade ederken "TRT’de Diriliş Ertuğrul gibi bir iki başarılı dizimiz var. Bunların üzerine çıkamadık." dedi.

Erdoğan: Dizilerden rahatsızım, Diriliş Ertuğrul'un üzerine çıkamadık

AKP’li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın geçtiğimiz perşembe günü AKP Genel Merkezi’nde milletvekilleri ile yaptığı istişare toplantısında TV programları ve dizilerin de gündeme geldiği öğrenildi.

Türkiye gazetesinde yer alan habere göre toplantıda bazı milletvekilleri Erdoğan’a dizilerden duyduğu rahatsızlığı iletti. Vekiller, “Bazı diziler toplumun yapısına uygun değil” diyerek “eleştiri”de bulunurken, Erdoğan da “Bu konunun ben de farkındayım. Ben de bunlardan şikayetçiyim ve rahatsızım. TRT’de Diriliş Ertuğrul gibi bir iki başarılı dizimiz var. Bunların üzerine çıkamadık. Ama ben genel olarak hepinize hak veriyorum” dedi.

Habere göre toplantıda, AKP Sakarya Milletvekili ve eski milli motosikletçi Kenan Sofuoğlu, Erdoğan’a Dünya Süpersport Motosiklet Şampiyonası’na misafir yarışçı olarak katılmak istediğini iletti. Ancak, Erdoğan bu isteği “5 kez dünya şampiyonu oldun, sen bize lazımsın” diyerek reddetti.