Erdoğan: Bugün evine ekmek götüremeyen biri var mı Türkiye'de ya...

"Bugün evine ekmek götüremeyen diye bir şey Türkiye'de var mı?" diyen Erdoğan. "Elhamdülillah, bugün asgari ücretiyle, maaşıyla, her şeyiyle birçok ülkeyi geride bırakmış bir Türkiye var." ifadelerini kullandı.

Erdoğan: Bugün evine ekmek götüremeyen biri var mı Türkiye'de ya...

AKP’li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, partisinin TBMM’de düzenlenen grup toplantısında konuştu. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin başlattığı askıda ekmek kampanyasıyla ilgili konuştu.

“HER ŞEYİ BİZDEN ÖĞRENMEYİN”

MHP’nin ‘askıda ekmek’ kampanyasına muhalefetten eleştirilerin geldiğinin dile getirilmesi üzerine Erdoğan şu ifadeleri kullandı:

“Bırakın Allah’ınızı severseniz ya… Ya böyle bir şey var mı Türkiye’de ya… Yani bugün evine ekmek götüremeyen biri var mı Türkiye’de ya… İnanıyor musunuz bunlara? Bazı şeyleri siz kendiniz çözün ya… Var mı böyle bir şey?

“ASGARİ ÜCRETİYLE BİRÇOK ÜLKEYİ GERİDE BIRAKMIŞ BİR TÜRKİYE”

“Elhamdülillah, bugün asgari ücretiyle, maaşıyla, her şeyiyle birçok ülkeyi geride bırakmış bir Türkiye var. Büyüme oranına bakıyorsun, şu anda dünyada hamdolsun en iyi noktada olan bir ülkeyiz. IMF’in, OECD’nin ölçeklerine bakıyorsun, en iyi konumda olan ülke konumundayız ama bunlar hesap kitap bilmiyor.”