'Erdoğan aşığı' Tamince'ye emniyet ulaşamadı, Acun ulaştı...

Rixos otellerinin sahibi olan ve bir dönem cemaat içerisinde yer aldığını da itiraf eden Fettah Tamince, hakkında Antalya’da yürütülen FETÖ soruşturmasından Erdoğan’ın avukatlarından Ahmet Kürşat Köhle’nin savunmasıyla kurtulmuş; Tamince’nin FETÖ dosyası kapatılmıştı.

'Erdoğan aşığı' Tamince'ye emniyet ulaşamadı, Acun ulaştı...

Emniyetin ulaşamadığı iş insanı Fettah Tamince’ye Acun Ilıcalı bir telefonla ulaştı.

Tamince, TV8’de Acun Ilıcalı’nın sunduğu ve Elazığ depremi için para toplandığı söylenen canlı yayına ‘kendi isteğiyle’ telefonla bağlanarak, kampanyaya 250 Bin TL bağışladığını duyurdu.

Rixos otellerinin sahibi olan ve bir dönem cemaat içerisinde yer aldığını da itiraf eden Fettah Tamince, hakkında Antalya’da yürütülen ‘FETÖ’ soruşturmasından Erdoğan’ın avukatlarından Ahmet Kürşat Köhle’nin savunmasıyla kurtulmuş; Tamince’nin ‘FETÖ’ dosyası kapatılmıştı.

OdaTv‘nin haberine göre, Tamince 50 depremzede aileyi de tesislerinde, diledikleri zaman ağırlamak istediğini de belirtti.

Fettah Tamince’nin yaptığı bağışın ardından Emekli Sincan Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Osman Kaçmaz’dan dikkat çeken açıklama geldi.

Emekli Hakim Osman Kaçmaz, sosyal medya hesabından “Acun’u tebrik ediyorum. Emniyet Güçlerinin ulaşamadığı Fettah Tamince’ye bir telefonla ulaştı .Keşke 400 milyon zimmetine geçirdiği paradan fazla ELAZIĞ depremine bağışlasaydı inanın şikayetimden vazgeçerdim.. Ama bekliyorum eğer bu parayı yatırdığı an şikâyetimi geri alacağım” ifadelerini paylaştı.

O paylaşım şöyle: