Ensar Vakfı'na aktarılan milyonlar dolayısıyla Kızılay'ın kan stokları azalıyor mu?

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun kampanyasını yöneten Necati Özkan kan stokları azalan Kızılay'a, Ensar Vakfı'na para aktarması sonucu vatandaşın güvenmediği için kan vermediğini dile getirdi.

Ensar Vakfı'na aktarılan milyonlar dolayısıyla Kızılay'ın kan stokları azalıyor mu?

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun 31 Mart ve 23 Haziran seçim kampanyalarının direktörü Necati Özkan, Kızılay’ın ‘kan bağışı stoklarımız azaldı’ açıklaması hakkında çarpıcı bir açıklama yaptı.

Necati Özkan, Malatya – Elazığ depreminin ardından para yardımı çağrısı yapan Kızılay’ın Başkentgaz ile işbirliği yapıp, vergi kaçırarak ismi çocuklara tecavüz skandalı ile anılan Ensar Vakfı’na 8 milyon dolarlık yaptığı bağışa göndermede bulundu.

“152 YILIK KURUMU İTİBARSIZ HALE GETİRİRSENİZ BU OLUR”

Necati Özkan sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “Kızılay’ın kan stokları tükenme noktasına gelmiş. 152 yıllık memleketin göznuru saygın bir kurumu “vergiden kaçınma” numaralarıyla itibarsız hale getirirseniz bu olur!” dedi.

KIZILAY; ENSAR’I ‘VERGİDEN KAÇINMA’ AÇIKLAMASIYLA SAVUNMUŞTU

Kızılay Başkanı Kerem Kınık, Ensar Vakfı’na vergi kaçırılarak aktarılan 8 milyon dolar için, “Vergi kaçırmak başkadır, vergiden kaçınmak başkadır” demişti.