Emre Belözoğlu'ndan iyi haber

Fenerbahçe kaptanı Emre Belözoğlu sezon sonunda futbolu bırakacağını açıkladı. 

Emre Belözoğlu'ndan iyi haber

Koronavirüs salgını nedeniyle verilen aranın ardından bugün itibariyle devamına başlanan Süper Lig’in 27. hafta maçında Fenerbahçe, 10 kişi kalıp 1-0 geriye düştüğü mücadelede Kayserispor’u 2-1 mağlup etti.

Maçın ardından konuşan Fenerbahçe kaptanı Emre Belözoğlu ise sezon sonunda futbolu bırakacağını açıkladı.

“Büyük ihtimalle futbol 7 hafta sonra benim için bitecek. Sahaya çıktığımda hala aynı heyecanım var ama benim için zor bir karar olacak. Rekor kırdım ama futbolu bırakmak kolay değil. Elimden gelse de 50-60 yaşına kadar oynayabilsem.” diyen Belözoğlu, “Oğlum üzülüyor, ‘Bırakma’ diyor ama buraya kadarmış. Keşke EURO2020’yi oynayarak futbolu bıraksaydım ama nasip böyleymiş. Oğlum Ömer Akif, Başakşehir’i tutuyor, benim de Fenerbahçe’den sonra gönlüm Başakşehir’de.” ifadelerini kullandı.

Emre Belözoğlu futbolculuğu boyunca sık sık saha içinde ve dışında sergilediği davranışlarıyla eleştirilmişti. Küfürbazlığı ve saldırganlığıyla bilinen Belözoğlu, Fethullahçı yapılanmanın futboldaki koluyla ilişkisi nedeniyle de hakkında soruşturma açılan isimlerden biri olmuştu.

Bugünkü maça yedek kulübesinde başlayan Emre, 14. dakikada Ozan Tufan’ın direkt kırmızı kart görmesinin ardından yine kendini gösterdi. Kulübede iken sarı kart görmeyi başaran oyuncu, sandalyeyi tekmeledi. Bu sırada ettiği küfürler ve yaptığı el hareketleri de gözden kaçmadı.