Emine Erdoğan'ın çantalarına Hande Fırat yorumu: Orijinal değil, çakma kullanıyor

Hande Fırat yazısında, "Orijinalin yerine çakma yani imitasyonlarını alıyor. Tercihi daha çok geri dönüşüme imkân veren maddelerden çanta ve aksesuvarlar." ifadelerini kullandı.

Emine Erdoğan'ın çantalarına Hande Fırat yorumu: Orijinal değil, çakma kullanıyor

Yandaş Hürriyet gazetesi yazarı Hande Fırat köşe yazısında, AKP’li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın Fransız mallarına boykot çağrısının ardından, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun “Emine Hanım’ın bir çantası var. Onu da saray bahçesinde yaksın” açıklamasıyla başlayan “çanta” tartışmasına yönelik ilginç bir açıklamada bulundu.

“ÇANTALARINDA DA SIFIR ATIK PROJESİNİ DÜRDÜRÜYOR”

Fırat köşesinde, “Özellikle sosyal medyada Emine Erdoğan’ın kullandığı aksesuvarlar gündem oldu. Kaynaklarımdan bu konuda edindiğim bilgiler, sıfır atık projesine öncülük eden Emine Erdoğan’ın bu hassasiyetini çanta başta olmak üzere aksesuvarlarında da sürdürdüğünü gösteriyor.” diye yazdı.

TERCİHİ YERLİ MALI

Emine Erdoğan’ın çantalara büyük para vermediğini iddia eden Hande Fırat şu ifadelerde bulundu:

“Orijinal marka çanta kullanmamaya özen gösteriyor. Yani iddia edildiği gibi büyük rakamlara çanta alınmıyor. Daha çok yerli malını tercih ediyor. Orijinalin yerine çakma yani imitasyonlarını alıyor. Tercihi daha çok geri dönüşüme imkân veren maddelerden çanta ve aksesuvarlar.”