Eli kız arkadaşına dokunan yolcuyu tabanca kabzasıyla döverek öldürdü

Bursa'da 16 yaşındaki Cüneyt A., bindiği dolmuşta eli kız arkadaşına dokunduğu iddiasıyla tartıştığı 58 yaşındaki Mehmet Yavaş’ı başına kurusıkı tabancanın kabzasıyla defalarca vurarak öldürdü.

Eli kız arkadaşına dokunan yolcuyu tabanca kabzasıyla döverek öldürdü

Geçtiğimiz cumartesi akşamı, Bursa’nın Osmangazi ilçesi Ahmet Hamdi Tanpınar Caddesi üzerinde iddiaya göre, kız arkadaşıyla birlikte dolmuşa binen 16 yaşındaki Cüneyt A.’nın kız arkadaşına yolculardan 58 yaşındaki Mehmet Yavaş’ın eli değdi. Adı öğrenilemeyen genç kızın tepki göstermesi üzerine, Cüneyt A. ve Mehmet Yavaş arasında çıkan tartışma büyüdü.

Dolmuştan inerek tartışmaya devam eden ikiliye, Cüneyt A.’nın arkadaşı 18 yaşındaki Cesur A. da dahil oldu. Çevredekiler kavgayı ayırdıktan sonra farklı yöne yürümeye başlayan Cüneyt A., kısa süre sonra geri dönüp, peşinden koştuğu Mehmet Yavaş’ın başına üzerinde taşıdığı kurusıkı tabancanın kabzasıyla vurmaya başladı. Tekme ve yumruk attığı Yavaş, yere yığıldı.

İhbar üzerine gelen sağlık ekipleri tarafından Çekirge Devlet Hastanesi’ne kaldırılan ve beyin kanaması geçirdiği anlaşılan Mehmet Yavaş hayatını kaybetti.

TUTUKLANDI

Olayın ardından Bursa Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Cinayet Şube ekipleri Cüneyt A. ve kız arkadaşı ile Cesur A., Osmangazi ilçesinde yakalandı. Gözaltına alınan Cüneyt A., sevk edildiği adliyede tutuklandı. Cesur A. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

OLAY ANI GÜVENLİK KAMERASINDA

Güvenlik kamerasına yansıyan anlarda ise Cüneyt A.’nın, Mehmet Yavaş’a arkadan gelerek saldırdığı, Yavaş’ın ise aldığı darbeler sonucu hareketsiz yerde yattığı görülüyor. Kamera kayıtlarında Cüneyt A.’nın elindeki kurusıkı tabancanın kabzasıyla Yavaş’ın başına art arda vurması, kız arkadaşı tarafından olay yerinden uzaklaştırılması yer alıyor.