Ekonomik kriz AKP'yi de vurdu: 3 aydır kiralar ve çalışanların maaşları ödenmiyor

AKP Genel Merkez’in 3 aydır ilçe binası kiralarını ödeyemediği, çalışanların maaşını veremediği iddia edildi.

Ekonomik kriz AKP'yi de vurdu: 3 aydır kiralar ve çalışanların maaşları ödenmiyor

AKP iktidarının her seferinde ‘çok iyi’ olarak lanse ettiği ekonomik tablonun kendi partisinde bile bir gerçekliği kalmadı. Pandemi bir yana, Türkiye’nin öncelikli sorunları arasında ilk sırayı alan ekonomik kriz AKP’yi de vurdu.

Genel Merkezi’nin 3 aydır ilçe binası kiraları ve parti çalışanlarının maaşlarını gönderemediği iddiası AKP’li yönetici tarafından doğrulandı.

Cumhuriyet’te yer alan habere göre, kulislerde genel merkezden, son 3 aydır ilçe bina kirası ve çalışanların maaşının ödenmesi için para gönderilmediği konuşuluyor. Maaşlarını alamayan çalışanların duydukları rahatsızlıkları ilçe başkanlarına ilettikleri belirtilirken, bina sahiplerinin de ödenmeyen kiralar için partiye noter kanalıyla ihtar çekmeye hazırlandıkları öğrenildi.

AKP’Lİ YÖNETİCİ DOĞRULADI

AKP’li bir yönetici, söz konusu iddiaları doğrulayarak “İstanbul’da bazı ilçelerde çalışanların maaşı ödenemediği gibi bina kiralarında da aksamalar yaşanıyor. Yaşanan sıkıntı nedeniyle mahalle irtibat büroları da kapatılmaya başlandı. Anadolu’dan da şikâyetler alıyoruz. Bunun kısa sürede düzeltilmesini bekliyoruz” dedi.