Diyarbakır'da kaybolan Miraç’ı arama çalışmaları sürüyor

Diyarbakır’ın Dicle ilçesinde bayram ziyaretine geldikleri evin önünde oynarken kaybolan 4 yaşındaki Miraç’ı arama çalışmaları ikinci gününde de devam ediyor.

Diyarbakır'da kaybolan Miraç’ı arama çalışmaları sürüyor

Kurban Bayramı’nın birinci günü akşam saatlerinde Diyarbakır’ın Dicle ilçesine bağlı Kelekçi köyünde, 4 yaşındaki Miraç Çiçek ailesiyle birlikte bayram ziyaretine geldikleri akrabalarının evlerinin önünde oyun oynarken kayboldu. Bir süre sonra çıktıklarında Miraç’ı göremeyen Çiçek ailesi etrafta çocuklarını aramaya başladı. Miraç’ın bulunamaması üzerine aile üyeleri durumu jandarmaya bildirirken, bölgeye jandarma, korucular, AFAD, UMKE ve su altı arama kurtarma ekipleri sevk edildi. Hassas burunlu köpeklerin de katıldığı çalışmalarda Miraç’ın bulunması için tüm bölge aranıyor.

Kelekçi köyü muhtarı Zülküf Bayın, Miraç’ı arama çalışmalarının devam ettiğini belirterek umutlarını kaybetmediklerini söyledi. Bayın, “2 gündür arama çalışmaları devam ediyor, herhangi bir ize rastlanmadı. Bulmak için umudumuz var, köyün etrafını gezdik, dağlara baktık. Bugün de ahırları arıyoruz inşallah bulacağız” dedi.