Dilipak 'uyuşturucuyla mücadele'de: Bonzaiye karşı esrar bariyer olur

Yandaş yazar Dilipak, bir kez daha 'kenevir' yazısı yazdı, "Esrar Bonzai’nin önüne geçmek için bir bariyer olamaz mı?" diye sordu.

Dilipak 'uyuşturucuyla mücadele'de: Bonzaiye karşı esrar bariyer olur

AKP’ye yakınlığıyla bilinen Yeni Akit gazetesinin yazarı Abdurrahman Dilipak, uyuşturucuya karşı “çözüm” olarak esrarın kullanılabileceğini öne sürdü.

Dilipak “Çivi çiviyi söker” diyerek başladığı bugünkü (23 Ocak 2020) yazısında “Esrarın bitkisi zararlı değil, hatta çok faydalı bir bitki. Bıçakla adam öldürülür diye bıçağı yasaklıyor muyuz!. Ya da kadınların ojelerini temizledikleri, her eczaneden alabileceğiniz aseton ya da her hırdavatçıda, inşaat malzemesi satılan her yerde bulabileceğiniz tiner ya da solvent türevleri de doğrudan uyuşturucu olarak kullanılabilir. Tinerci yok mu memlekette?” dedi.

Esrarın kriminal risk katsayısının ve biyolojik risk çok düşük olduğunu söyleyen Dilipak, “Esrar Bonzai’nin önüne geçmek için bir bariyer olamaz mı? Bakın yeni bir uyuşturucu türü daha kapıda ‘e-uyuşturucu’ yani ‘sanal uyuşturucu’. Mesaj olarak cep telefonunuza gönderilebiliyor. Siz bunu bioresonance yöntemi ile ya da e-water (elektronik su) yolu ile dil altından beyne gönderdiğinizde, beyin kendi Adrenalinini, Endorphin, Serotonin’ini kendisi üretiyor” ifadelerini kullandı.