Dilipak, Erdoğan'ı yine kızdıracak

"“İslam”ı siyasi olarak BOP’la, teolojik olarak “CIAmade / The Cemaat” ile kontrol etmek istediler"

Dilipak, Erdoğan'ı yine kızdıracak

‘İstanbul Sözleşmesi’ konusunda kadınlara ettiği skandal laf sonrası Erdoğan’ın hedefine giren Dilipak bu kez Büyük Ortadoğu Projesi’ne (BOP) ilişkin açıklamalarıyla da Erdoğan’ı kızdıracak.

Yeni Akit gazetesi yazarı Abdurrahman Dilipak, son günlerde muhalefete destek vereceği iddiaları ile gündeme gelen Biden’a dair yazıda “İslam’ı BOP’la kontrol etmek istediler” diye yazdı.

Dilipak, Joe Biden’ın konuşmasının aylar sonra servis edilmesini sorgularken, “neden konuşmanın bugün servis edildiği”ni sordu. Dilipak ayrıca, İslam’ın siyasi olarak BOP ile teolojik olarak ise FETÖ ile kontrol edilmek istendiğini kaleme aldı.

Dilipak, Biden’ın ocak ayında yaptığı konuşmayla ilgili “Biden’ın aylar öncesi konuşmasının bugün yeniden servis ediliyor olması ilginç değil mi” derken; Türkiye üzerinden ABD’de bir savaş yaşandığını da iddia ederek, bu savaşın dünyanın geleceğiyle ilgili olduğunu öne sürdü.

Dilipak’ın iddiaları bununla da bitmedi. ABD’de kasım ayında yapılacak olan seçimlerin ertelenebileceğini, sonuçların açıklanmayabileceğini; hatta ABD’nin iç savaş gidebileceğini de yazdı.

ERDOĞAN’I KIZDIRACAK

Dilipak, zamanında Tayyip Erdoğan’ın kendisinin ‘eş başkanı’ olduğunu söylediği Büyük Ortadoğu Projesi’yle (BOP) ilgili olarak ise şunları yazdı:

“ABD Türkiye’yi hesaba katmadan İsrail’i düşünemez. İster ABD, ister İngiltere, AB, NATO ülkeleri, Rusya, Çin, Vatikan, Londra, Paris, Berlin, Roma bu bölge ile ilgili kim bir hesab yapıyorsa yapsın “Türkiye” ve “İslam” gerçeği görülmeden bu coğrafya üzerine kimse hesab yapmasın. “İslam”ı siyasi olarak BOP’la, teolojik olarak “CIAmade / The Cemaat” ile kontrol etmek istediler ama birisi 15 Temmuz’da, ötekisi “One minute” ile ellerinde patladı.”