Derince'de öğretmen intiharı

Kocaeli Derince'de bir ortaokulda matematik öğretmeni olarak görev yapan Gülden Altun, 4’üncü kattaki evlerinin balkonundan atlayarak intihar etti.

Derince'de öğretmen intiharı

Derince Yenikent Mahallesinde ikamet eden ve Derince Çenesuyu Ortaokulunda Matematik Öğretmeni olan Gülten Altun (38) sabah saatlerinde evde eşi ve çocuğunun olmadığı anda 4. kattaki evinin balkonundan atlayarak intihar etti.

Altun’un atladığını görenler durumu polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. İlk müdahalesi olay yerinde yapılan Altun, daha sonra ambulansla Derince Eğitim Araştırma Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı.

Ağır yaralanan Altun, burada yapılan bütün müdahalelere rağmen yaşamını yitirdi. Gülten Altun’un cenazesi otopsi işlemleri için hastane morguna götürüldü.

Gülten Altun’un intihar etmeden önce ise “Bu hayat bana ağır geldi. Çocuğuma iyi bakın” ifadeleri bulunan bir not yazdığı ve daha sonra balkondan aşağıya atladığı öğrenildi. Gülten Altun’un cenazesi tamamlanan inceleme işlemlerinin ardından ailesine teslim edilerek toprağa verilecek.