''Damadın baktığı yer, bir tanecik kayınpederinin iki dudağının arası''

CHP'li Özkoç, Bakan Albayrak’ın “Kur benim için hiç önemli değil, hiç oraya bakmıyorum” şeklindeki sözlerini, “Damat baktığı yeri çok açık ve net bir şekilde söylüyor; bir tanecik kayınpederi Recep Tayyip Erdoğan’ın iki dudağının arası” diyerek eleştirdi.

''Damadın baktığı yer, bir tanecik kayınpederinin iki dudağının arası''

CHP Grup Başkanvekili Engin Özkoç, Meclis’te basın toplantısı düzenleyerek gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Albayrak’ın “Cari işlemler açığını kapatacağız”, “Dolarizasyonu engelleyeceğiz”, “Kredileri amacı dışında kullananları inceleyeceğiz” açıklamalarına “Daha önce aklın neredeydi?” şeklinde yanıt veren Özkoç, “Damat konuşmaya başladığında ve konuşması bittiğinde Türk Lirası binde 63 değer kaybetti. Damadın ekonominin gidişatı ile ilgili vereceği bilgiler bile dolar dövizini değiştirmeye yetiyor” dedi.

”HER TÜRLÜ BAŞARISIZLIĞINA RAĞMEN DAMADI ORADA TUTAN KAYINPEDERİ”

Özkoç, Albayrak’ın “Kur benim için hiç önemli değil” sözünü de eleştirerek “Bakan, ‘Ben kura bakmam, ben bir tek saraya bakarım, bir tek kişinin iki dudağı arasına bakarım o da kayınpederimdir’ diyor” ifadelerini kullandı.

Özkoç , “Çünkü her türlü başarısızlığa rağmen damadı orada tutan kayınpederi. Millete bakacak hali yok ya. Samandan petrole her kalem malın fiyatı artarken damat baktığı yeri çok açık ve net bir şekilde söylüyor; bir tanecik kayınpederi Recep Tayyip Erdoğan’ın iki dudağının arası” dedi.