Çürümenin resmi: Ümitcan Uygun'un hesabı hacklendi, iğrenç mesajlar ortalığa döküldü

Aleyna Çakır'ın ölümünün baş şüphelisi Ümitcan Uygun'un Instagram hesabının hacklenmesiyle birlikte onlarca kadının birlikte olma isteği içeren mesajı sosyal medyada yayınlandı, ülkede çürümenin boyutlarını gözler önüne serdi.

Çürümenin resmi: Ümitcan Uygun'un hesabı hacklendi, iğrenç mesajlar ortalığa döküldü

Ankara’nın Keçiören ilçesinde Aleyna Çakır’ın evinde ölü bulunmasının ardından ölümünde sorumlu tutulan Ümitcan Uygun’un, Çakır’a şiddet uyguladığı görüntüler Türkiye gündemine oturmuştu.

Günlerce televizyon programına katılan Aleyna Çakır’ın ailesi, kızlarının ölümünden Ümitcan Uygun’u sorumlu tutarken, Uygun’un annesi Gülay Uygun 17 Eylül akşamında Ankara Keçiören’de dağlık alanda başından silahla vurulmuş olarak bulununca olaylar daha da karmaşık hale gelmişti. MHP ve AKP’yle yakın ilişkileri olan Uygun ailesinin ülkücü oğlu Ümitcan Uygun ise bütün bunlara rağmen tutuksuz yargılanmaya devam ediyor.

HESABI HACKLENDİ: İĞRENÇ MESAJLAR SOSYAL MEDYADA YAYINLANDI

Ümitcan Uygun, sosyal medya fenomeni Abdullah S.’yi ölümle tehdit etmesinin ardından önceki gün gözaltına alınmış ve adli kontrol şartıyla serberst bırakılmıştı. Dün gece geç saatlerde ise @dampyofficial isimli instagram kullanıcısı, Ümitcan Uygun’un instagram hesabını (um1tcanuygun.06) hackleyerek mesajlarını ifşa etti. Kadınlarla olan birlikte olma isteği ve sanal ilişki mesajları sosyal medyanın gündemine oturdu, pek çok kullanıcı ülkedeki çürümeye tepki gösterdi. İşte o mesajlardan bazıları: