Cüneyt Özdemir'den 'Katar' dönüşü: Pişmanım

Gazeteci Cüneyt Özdemir, Katar'la yapılan anlaşmalara ilişkin yaptığı "tepki" paylaşımından pişman olduğunu açıkladı. Özdemir, "Panik olacak birşey yok. Sermaye ırkçılığı yapmamak lazım." dedi.

Cüneyt Özdemir'den 'Katar' dönüşü: Pişmanım

AKP’li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın Katar Emiri ile imzaladığı 10 ayrı anlaşma büyük tepki çekerken gazeteci Cüneyt Özdemir de sosyal medya hesabından bir “tepki” paylaşımında bulunmuş ve şöyle yazmıştı:

“Türkiye’yi parası var diye Katar’a mı satıyoruz topyekün? Mesela biz neden Katar’dan hiçbir şey almıyoruz? Bu normal mi? Valla ben anlamadım bu nasıl bir ilişki, nasıl bir muhabbet!”

Özdemir, bugün ise Youtube kanalından konuyla ilgili yaptığı yorumunda “düzeltme”ye gitti. Özdemir, “Dünkü tweet’imi düzelteyim, memleket elden gitmiyor. Panik olacak birşey yok. Sermaye ırkçılığı yapmamak lazım. Dün akşam attığım tweetten pişmanım. Çok dişe dokunur bir şey yok. Sadece bir problem var, borsanın ne kadara satıldığı ve bir kıyak olup olmadığı. Bir gazeteci olarak beni ilgilendiren o.” ifadelerini kullandı.

Özdemir’in önceki gün yazdığı ve sosyal medyada çokça paylaşılan tweet’i: