Cüneyt Özdemir 'çok kızdı': Ayıptır, ülkede bir tek Cumhurbaşkanı çalışıyor

GSM operatörlerini "özür" dilemeye çağıran Cüneyt Özdemir, "Her problemi Cumhurbaşkanı çözüyor ülkede. Ülkede bir tek Cumhurbaşkanı çalışıyor yani şu an." dedi.

Cüneyt Özdemir 'çok kızdı': Ayıptır, ülkede bir tek Cumhurbaşkanı çalışıyor

Gazeteci Cüneyt Özdemir, bayramın ilk günü birbirine telefon yoluyla ulaşmak isteyen milyonlarca kişinin teknik sorun nedeniyle iletişim kuramamasına “tepki” gösterdi.

Youtube kanalı üzerinden yaptığı programda “Türk Telekom, Turkcell ve Vodafone, üçünüze de ayıptır.” diyen Özdemir, “Ne oluyorsa herkes başını kaldırıyor, belediyede birşey var ‘Cumhurbaşkanı ne diyecek?’, BTK’da birşey var ‘Cumhurbaşkanı ne diyecek? Her problemi Cumhurbaşkanı çözüyor ülkede. Ülkede bir tek Cumhurbaşkanı çalışıyor yani şu an. Üç büyük şirket illa bir sopayla yapmayın şunu. Biraz işinizi yapın. Türk insanı için çözün. Türk Telekom zaten devlet şirketi, Turkcell de işte hadi yarı diyelim devletin. Vodafone de buranın ekmeğini yiyiyor. Böyle açıklamalar mı olur, biriniz de özür dileyin. Bütün işler Cumhurbaşkanında çözülüyor yani.” ifadelerini kullandı.