Cumhurbaşkanı Danışmanı 'sokakta kaldı', kol kanat germek de Buket Aydın’a kaldı!

Kanal D Haber Başkan ve Ana Haber bülteni sunucusu Buket Aydın, Cumhurbaşkanı İletişim Başkanı Fahrettin Altun'un eşi Fatmanur Altun'un, "Her anne gibi çocuklarımın ve ailemin güvende olduğunu hissederek yaşamak istiyorum" paylaşımına yanıt verdi.

Cumhurbaşkanı Danışmanı 'sokakta kaldı', kol kanat germek de Buket Aydın’a kaldı!

Kanal D’de Ana Haber bülteni sunucusu Buket Aydın, Cumhurbaşkanı İletişim Başkanı Fahrettin Altun’un eşi Fatmanur Altun’un, “Her anne gibi çocuklarımın ve ailemin güvende olduğunu hissederek yaşamak istiyorum” paylaşımına yanıt verdi.

Fahrettin Altun’un eşi Fatmanur Altun, sosyal medya hesabından CHP Üsküdar İlçe Başkanı’nın evlerini fotoğraflarken yakalandığını öne sürerek, kişisel Twitter hesabından, “Ben bir anneyim. Her anne gibi çocuklarımın ve ailemin güvende olduğunu hissederek yaşamak istiyorum. Evimin ve ailemin mahremine girerek, çocuklarımın en temel güven duygusunu paramparça ederek ne elde edeceksiniz?! Elde ettiklerinizin hayrını görecek misiniz?! Tarifsiz üzgünüm.” şeklinde bir paylaşımda bulundu.

Cumhurbaşkanı Danışmanı sokakta kaldı, kol kanat olmak da Buket Aydın’a kaldı!

 

Kanal D Ana Haber bülteni sunucusu Buket Aydın ise, Fatmanur Altun’un, bu mesajına destek vererek, “Bu yazdıklarımın siyasetle alakası yok. Fatmanur Hanım isterseniz gelin bana kapım sonuna kadar açık” diye yazdı.

Cumhurbaşkanı Danışmanı sokakta kaldı, kol kanat olmak da Buket Aydın’a kaldı!

KORUMA SAYISI AÇIKLANMIYOR

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun’un evinde koruma sayısı bilinmiyor ancak Cumhurbaşkanlığı’nın korumasının Altun için de görevde olduğu, ek olarak evlerinde koruma polislerinin görev yaptığı biliniyor.

CHP İzmir Milletvekili Atila Sertel, Cumhurbaşkanlığı bünyesinde yer alan koruma personelinin sayısını sormuş;  Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay’dan “yeteri kadar” cevabını almıştı.