Cübbeli'den 'darbe' iddiası: 2 bin Selefi dernek silahlanıyor

'Cübbeli Ahmet' diye bilinen Ahmet Mahmut Ünlü, gördüğü rüyaya dayanarak "darbe" tehlikesi olduğunu ileri sürerken, Türkiye'deki Selefi derneklerdeki silahlanmaya dikkat çekti.

Cübbeli'den 'darbe' iddiası: 2 bin Selefi dernek silahlanıyor

Cübbeli Ahmet diye bilinen, İsmailağa cemaatinin önde gelen yüzlerinden gerici Ahmet Mahmut Ünlü, Türkiye’de bir “darbe” tehlikesi olduğunu öne sürdü.

AKP’ye yakınlığıyla bilinen İnternethaber‘den Hadi Özışık’a konuşan Ünlü, “Darbe söylentileri var. Ben darbe tehlikesi de var diyorum. Rüyalar gördüm var. Üç dört rüyam var ve dört beş yıllık süreç. Benim ilk bir gazetede çıkmıştı bu rüyam. Yedi ay sonra 15 Temmuz oldu. Bu bir gazetede yazıldı. Yedi ay sonra 15 Temmuz oldu. Yazım derken röportaj yapılmıştı benimle. Ben yine darbe tehlikesi görüyorum.” dedi.

Darbe girişiminin ‘FETÖ’ ve destekçilerinden gelmesini beklemediğini söyleyen Ünlü, kimden beklediğini de net olarak dile getirmezken, “Yalnız şu var yani Canan Kaftancıoğlu, zaten DHKP-C kafasıyla PKK kafasıyla devlete seri katil diyen bir kafa. Darbe olsa ona mı yarayacak sanki? Ona da yaramayacak, tam zarar olacak.” ifadelerini kullandı.

“Dış güçler” uyarısı yapan Ünlü, sözlerinin devamında da selefi derneklerle ilgili çarpıcı bir iddiada bulunup “Ben silahlanma konusunda yine uyardım. 2 bin tane Selefi dernek silahlanıyor. Bunları hep söyledim.” diye konuştu.