Çocuğa cinsel istismardan tutuklanan zanlı 4 ayda serbest bırakıldı

Aydın’da 14 yaşındaki çocuğa cinsel istismar suçundan tutuklanan K.D. adli 4 ay sonra kontrol şartı ile serbest bırakıldı.

Çocuğa cinsel istismardan tutuklanan zanlı 4 ayda serbest bırakıldı

Aydın’ın Bozdoğan İlçesine bağlı Başalan Mahallesi’nde yaşanan cinsel istismar olayı ile ilgili açılan davada ara karar verildi. Köydeki bir tarlada 14 yaşındaki bir kız çocuğuna cinsel istismarda bulunduğu gerekçesi ile Haziran ayının 2. haftasında tutuklanan 25 yaşındaki zanlı adli kontrol şartı ile salıverildi.

İHA’nın haberine göre, 14 yaşındaki N.Ö.’nün ailesi kızlarının 24 yaşındaki K.D. tarafından cinsel istismara maruz bırakıldığını söyleyerek şikayetçi oldu. Bunun üzerine başlatılan soruşturma kapsamında Nazilli’de gözaltına alınan K. D. çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

“AVUKAT TUTAMADIĞIMIZ İÇİN DERDİMİZİ ANLATAMADIK”

‘Çocuğun cinsel istismarı’ suçundan 4 ay önce tutuklanan K.D., Nazilli Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülen davada suçlamaları reddetti. İfadeleri dinleyip dosyaları inceleyen mahkeme K.D.’nin adli kontrol şartı ile tahliyesine karar verdi.

Cinsel istismara maruz bırakılan N.Ö’nün babası H.Ö., “Ekonomik durumum müsait olmadığı için avukat tutamadım. Avukatım olamadığı için de derdimizi anlatamadık. Zanlının Adli kontrol şartı ile salıverilmesi bizi üzdü” diye konuştu.