Bizim dincilerimiz hiç bu kadar alçalmamıştı: Amerika’nın ve İsrail’in adamlarısınız!

Hepsi FETÖ ile aynı şeyi söylediler. FETÖ’ye karşı görünüp FETÖ gibi Amerikancılık yapanlardır bunlar.

Bizim dincilerimiz hiç bu kadar alçalmamıştı: Amerika’nın ve İsrail’in adamlarısınız!

Bizim dincilerimiz hiç bu kadar alçalmamıştı:

Amerika’nın ve İsrail’in adamlarısınız!

İran Devrim Muhafızları Ordusu’na bağlı Kudüs Gücü Komutanı Kasım Süleymani, ABD tarafından haydutça öldürüldü. ABD emperyalizmi Irak’ı işgal etmiş ve parçalalara bölmüştü. Bu işgal girişiminin hiçbir meşruiyeti yokken; ABD, bir işgalci güç olarak Irak’ta cinayet işlemeye devam ediyor.

ABD emperyalizmi Afganistan’ı işgal etti, Irak’ı işgal etti, şimdi bölmeye çalışıyor. Suriye’yi yıktı, bölmeye çalışıyor. Askeri olarak müdahale edemediği yerlerde kaç kere darbelere girişti. Tıpkı 15 Temmuz’da ülkemizde olduğu gibi.

ABD haydut devlet, emperyalist devlet.

ABD, Ortadoğu’da siyonist İsrail’in işgalci fiili durumunu korumaya çalışıyor. Milyonlarca Filistinli topraklarından oldu, İsrail tarafından öldürüldü. İsrail’in Ortadoğu’da kurduğu devletin, işgal politikasıyla kurulmasında ötürü ciddi bir meşruiyet sorunu var. Ve ABD İsrail’i koruyor.

Filistin sorunu yılların sorunu. Ve açıktır ki, Ortadoğu’da bu sorun etrafında şekillenen bir Direniş Cephesi var. ABD ve İsrail, bu direniş cephesini çökertmek için var gücüyle çalışıyor.

Suriye bu yüzden yıkılmaya çalışıldı, çalışılıyor. Suriye’de İhvancı bir iktidar tam da bunun için desteklendi. Dünyanın bütün cihatçıları tam da emperyalizm tarafından Suriye’ye yığıldı.

İran tam da bu yüzden kuşatılmaya ve yıkılmaya çalışılıyor.

ABD emperyalizminin Irak’ta İranlı komutanlardan Kasım Süleymani’yi öldürmesi, Türkiye’de AKP, yandaş ve İslamcı çizgilerin de gerçek yüzünü açığa çıkardı.

Siyasal İslamcılık, bir kez daha İranlı bir komutanın öldürülmesine sevinç çığlıklarıyla karşılık verdi.

Amerika başkanının talimatıyla dünyanın gözü önünde işlenen bu cinayete ne kadar sevindiler.

İsrail Başbakanının sevincine ortak oldular.

Çünkü mezhepçidirler, çünkü ırkçıdırlar. Onlar için Hristiyan ABD ile Yahudi İsrail ile aynı çizgide olmak hiç de sorun değildi. Güya Müslümandılar!

Emperyalizmin adamlarıdırlar. Siyasal İslamcılık doğuşundan da böyleydi. Dün Nazilerin adamıydılar, bugün ABD’nin, İsrail’in…

Hep söyledik; siyasal İslamcılık özünde emperyalizmin ve siyonist İsrail yönetiminin oyuncağı idiler. Bir kez daha mezhepçi ırkçılık gözlerini kör etmiş, Ortadoğu’da emperyalist ABD’nin cinayetine alkış tutacak kadar alçalmışlardır.

Direniş Cephesi’nin karşısında iseniz ABD ve İsrail’in yanındasınızdır!

Bugün AKP ve yandaşların, bilimum siyasal İslamcının Süleymani’nin ölümünden sonra sevinç mesajları göndermeleri üzerlerindeki perdeyi de söküp atmıştır.

Hepsi FETÖ ile aynı şeyi söylediler.

FETÖ’ye karşı görünüp FETÖ gibi Amerikancılık yapanlardır bunlar.

Suriye’deki neredeyse bütün cihatçı güçlerin paylaşımları ortada. Onlar kraldan çok kralcı kesilerek ABD’nin bu haydutluğuna sevinenlerin başında geliyorlar. Ne yazık ki AKP iktidarı başından beri işte bu cihatçı güçleri destekledi, desteklemeye devam ediyor.

Türkiye’de siyasal İslamcılar, AKP ve yandaşlar, Amerikancı ve İsrailci olduğunu kanıtlamıştır!