CHP'li Öztrak'tan Erdoğan'a tepki: Adana Yüreğir'deki olaydan terör senaryosu çıkarmak korkunç bir akıl ve zihin kirlenmesi

CHP Sözcüsü Faik Öztrak, AKP'li Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Adana Yüreğir'de yaşanan olaya ilişkin açıklamalarına tepki gösterdi.

CHP'li Öztrak'tan Erdoğan'a tepki: Adana Yüreğir'deki olaydan terör senaryosu çıkarmak korkunç bir akıl ve zihin kirlenmesi

CHP Sözcüsü Faik Öztrak, AKP’li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın CHP’yi hedef alan açıklamalarına tepki gösterdi. Öztrak, Erdoğan tarafından Adana Yüreğir’de Kaymakam Oğuzhan Bingöl’ün korumasının, CHP Yüreğir Gençlik Kolu Başkanı Eren Yıldırım’a silah çektiği olayın Vefa Destek Grubu’na saldırı gibi lanse edildiğini belirtti.

Öztrak’ın sosyal medya hesabından yaptığı açıklama şöyle:

”Adana’da CHP’li belediyelerimiz Vali ve Kaymakamların talebi üzerine VEFA gruplarında 65 araç, 195 personel görevlendirmiştir. Buna rağmen CHP’yi düşman ilan etmek hangi akla hangi izana sığar?

Adana Yüreğir Gençlik Kolu Başkanımızın annesi, babası ve küçük kardeşinin yanında, Kaymakam koruması tarafından silahla tehdit edildiği bir hadiseden, Ramazan gününde, Cumhurbaşkanlığı forsu altında terör senaryosu çıkarmak korkunç bir akıl ve zihin kirlenmesidir.

Yaşananları istismar ederek siyaseten kullanmaya tenezzül etmek; ya akıl noksanlığını ya da yönetenin içine düştüğü çaresizliği gösterir. #Biziyilikteyarışıyoruz”