CHP'li meclis üyesinden İSKİ'ye fatura tepkisi

Sultangazi Belediyesi CHP’li meclis üyesi Fahrettin Yürek, 3 aydır boş olan evine gelen 258 liralık su faturasından dolayı İSKİ’ye tepki gösterdi.

CHP'li meclis üyesinden İSKİ'ye fatura tepkisi

Sultangazi Belediyesi CHP’li Meclis Üyesi Fahrettin Yürek, İSKİ’nin iddiaya göre 3 aydır oturmadığı evine gönderdiği faturaya tepki gösterdi.

Sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Yürek, “İSKİ denen sahtekar kurum üç aydır oturmadığım daireye 258 TL fatura göndermiş arayıp neden böyle bir uygulama yaptıklarını sorduğumda pandemi sürecini bahane ediyorlar bugün evine bir lokma ekmek götüremeyen vatandaşlar var devletten oradan buradan yardım alan insanlar var 100 tl lik yardım için saatlerce kuyrukta bekleyen insanlar var. Sizin bu yaptığınız ne insanlığa ne başka bir şeye sığar kimse kusura bakmasın benim hangi partinin mensubu olduğum belli ama insanların hakkını gasp eden kim olursa olsun savunacak değilim isterse babam olsun o kadar. O yüzden bir an önce bu yanlış uygulamaların sonlandırılması gerektiğini düşünüyorum.”  diye yazdı.

“YANLIŞ ANLAŞILMA OLMUŞ”

CHP’li meclis üyesi konu üzerine İSKİ’yi aradığında, sayacın fotoğrafıyla birlikte başvurduğunda düzeltileceğini yanıtını aldı.

İHA‘nın haberine göre, İSKİ yetkilileriyle görüşen CHP’li meclis üyesi, “Bugün aradı arkadaşlar. Bir yanlış anlaşılma olduğunu söylediler. Artı bir faturayı da ödemişiz oradan da 9 TL bir iade olacağını söylediler. Ama bu kadar gerildikten sonra gerek yok bunlara. Nihayetinde halk da bana şikayette bulunuyordu ama ben diyordum acaba bilerek mi yapıyorlar. Kasıt mı var diye düşünüyordum ama başımıza gelince gerçekten olduğunu öğrenmiş olduk” diye konuştu.