CHP'den Erdoğan açıklaması: Herkes hesabını yapsın, gidici...

CHP Genel Başkan Yardımcısı Aykut Erdoğdu, "İlk seçimde Recep Tayyip Erdoğan ve ekibi gidici. Bütün iş dünyası bütün bürokrasi dünyası bütün yargı dünyası hesaplarını buna göre yapsın." dedi.

CHP'den Erdoğan açıklaması: Herkes hesabını yapsın, gidici...

CHP Genel Başkan Yardımcısı Aykut Erdoğdu, ekonomideki son gelişmeleri değerlendirdiği konuşmasında AKP’li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’la ilgili patronlara, bürokrasiye ve yargıya çağrıda bulundu.

İktidarın yol yapmakla, KÖİ yöntemiyle yaptığı projelerle övündüğünü söyleyen Erdoğdu, “Yaptınız da 2 trilyon vergi topladınız. Özelleştirerek sattıklarınız da cabası. Yaptığınız bu projelerle ülkenin 30 yıllık geleceğini de sattınız” dedi.

“Bunlara güvenenlere bir şey söyleyeyim.” diyerek söze devam eden Erdoğdu, “Bu iktidar, bu adam gidici. Kalma ihtimali asla yok. İlk seçimde Recep Tayyip Erdoğan ve ekibi gidici. Bütün iş dünyası bütün bürokrasi dünyası bütün yargı dünyası hesaplarını buna göre yapsın. Halk istedikten sonra öyle bir dakika oturtmazlar insanı. Bu halk bütün adaletsizliklerine rağmen sandığa oyunu attığı an gideceksin. Herkes hazırlığını ona göre yapsın, Şimdi yandaşların hepsi İngiltere’den gayrimenkul alıyor. Hepsi İngiltere’ye kaçma derdinde. Ama onlara da bir kötü haberim var, halktan çaldıklarını geri verecekler. Öyle, ‘halktan çalayım, burda milliyetçi muhafazakar görüneyim, İngiltere’de 50 milyona malikane alayım, bu halk da saf saf beklesin’ Böyle bir şey yok. O paraları kuzu kuzu getireceksiniz.” ifadelerini kullandı.