Çakıcı'dan Kılıçdaroğlu'na yeniden hakaret ve tehdit

Çete Lideri Alattin Çakıcı, Kılıçdaroğlu'nun bugün kendisine yönelik sözlerinin ardından bir paylaşım yaparak, "Çakal gibi uluyup, hatun gibi konuşacağına beni öldürtsene. Sende ve avanende o yürek var mı?" dedi.

Çakıcı'dan Kılıçdaroğlu'na yeniden hakaret ve tehdit

Organize suç örgütü lideri Alaattin Çakıcı,’nın CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu hedef alan tehdit ve hakaret dolu açıklamalarını sürdürüyor.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na yönelik skandal ifadelerinin ardından hakkında suç duyurusunda bulunulan çete lideri Çakıcı, bugün de yine el yazısıyla kaleme aldığı açıklamasında Kılıçdaroğlu’na hakaretler yağdırdı.

Kılıçdaroğlu’nun bugün kendisi için, “Çakalların olduğu yerde bize kimse birşey söyleyemez” dediğini hatırlatan Çakıcı, “Sen kurt ile çakalı karıştırıyorsun. Sende ve avanende yürek varsa ben her gün sokaktayım. Çakal gibi uluyup, hatun gibi konuşacağına beni öldürtsene. Sende ve avanende o yürek var mı?… Sayın Bahçeli’yi ağzına alma, sen onun koç yumurtası bile olamazsın.” diye yazdı.

Çakıcı’nın Twitter hesabından yaptığı yeni paylaşımı şöyle:

 

CHP’Lİ BAŞKAN ÇAKICI’YI KABUL ETMİŞTİ

CHP’li Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan çete lideri Alaattin Çakıcı’yi kabul etmiş ve 1927 yılında Fransız fotoğrafçının çektiği resmin aslını hediye etmişti.