Bursa'da rehabilitasyon merkezine saldırı: 2 ölü

Bursa'da bir şahıs, 7 yaşındaki oğlunun eğitim gördüğü rehabilitasyon merkezinde pompalı tüfekle ateş açıp merkezin sahibini öldürdü, 3 kişiyi de yaraladı. Saldırgan daha sonra da intihar etti.

Bursa'da rehabilitasyon merkezine saldırı: 2 ölü

Bursa’nın Yıldırım ilçesi Yunus Emre Mahallesi’nde bulunan bir rehabilitasyon merkezine otomobiliyle gelen Ramazan Arı (30) isimli şahıs aracından inip, pompalı tüfeği ile merkeze ateş etmeye başladı. Daha sonra içeri giren Arı, rehabilitasyon merkezinin sahibi Enes Malik Güloğlu ve babası Musa Güloğlu ile çalışan Ayten Yukarı’ya ateş etti. Arı, otomobiline binerek, olay yerinden kaçtı.

Kurşunların isabet ettiği 3 kişi yaralandı. Yaralılar, olay yerindeki ilk müdahalelerinin ardından hastaneye kaldırıldı. Ancak merkezin sahibi Enes Malik Güloğlu, doktorların tüm müdahalelerine rağmen hayatını kaybetti.

İNTİHAR ETTİ

Kaçtıktan sonra Osmangazi ilçesi Tabakhaneler bölgesinde bulunan, kendisine ait hurda deposuna giden Ramazan Arı, burada pompalı tüfekle başına ateş ederek, yaşamına son verdi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.