Bülent Arınç ve eşi de koronaya yakalandı

Eski TBMM Başkanı Bülent Arınç ve eşinde koronavirüs saptandı.

Bülent Arınç ve eşi de koronaya yakalandı

Eski TBMM Başkanı Bülent Arınç ve eşinde koronavirüs saptandı.

Arınç, “Benim ve eşimin Kovid-19 testimiz pozitif çıktı, durumumuz iyi, tedavimize evde devam edeceğiz” açıklamasını paylaştı.

Cumhurbaşkanlığı Yüksek İstişare Kurulu Üyesi Bülent Arınç, kendisinin ve eşinin koronavirus testinin pozitif çıktığını duyurdu.

Sosyal medya hesabından açıklama yapan Arınç şu ifadeleri kullandı:

“Bugün eşim ve benim Coronavirus şüphesiyle hastane ortamında yapılan tetkiklerimiz neticesinde test sonuçlarımızın pozitif olduğunu öğrendik. Sağlık durumumuz şu an hamdolsun iyidir. Tedavimiz bu aşamada doktor gözetiminde evde devam edecektir.

Dualarınıza ve iyi dileklerinize ihtiyacımız var. Bizler de bu ve benzeri hastalıklara maruz kalan tüm dostlarımıza ve milletimizin her bir ferdine Rabbimizden acil şifalar dileriz.”

Arınç’ın Erdoğan başkanlığında gerçekleştirilen 2 Eylül tarihli Cumhurbaşkanlığı Yüksek İstişare Kurulu Toplantısı’na katıldığı biliniyor.

Toplantıda Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın yanı sıra kurul üyeleri İsmail Kahraman, Bülent Arınç, Cemil Çiçek, Köksal Toptan, Mehmet Ali Şahin, Yıldırım Akbulut, Cumhurbaşkanlığı İdari İşler Başkanı Metin Kıratlı ile İletişim Başkanı Fahrettin Altun ve Cumhurbaşkanlığı Özel Kalem Müdürü Hasan Doğan da katıldı.Saray’da basına kapalı yapılan toplantı yaklaşık 2,5 saat sürmüştü.