Bolu'ya 28 milyonluk 'millet bahçesi'

Bolu'ya yapılacak 'millet bahçesi' tam 28 milyon 223 bin liraya mal olacak.

Bolu'ya 28 milyonluk 'millet bahçesi'

TOKİ Başkanlığınca Eylül ayında yapım ihalesine çıkılan Bolu Millet Bahçesi’nin ihalesi onaylanarak, işi yapacak firma ile sözleşme imzalandı.

Bolu’ya yapılacak ‘millet bahçesi’ tam 28 milyon 223 bin liraya mal olacak. Millet Bahçesi projesinin 400 günde tamamlanması planlanıyor.

Konu ile ilgili Bolu Objektif‘e açıklama yapan AKP Bolu İl Başkanı Nurettin Doğanay, “TOKİ Başkanlığı, Millet Bahçesi ihalesini onaylayarak, işi alan Lef Yapı ile 11 Aralık tarihinde sözleşmeyi imzalamıştır. 28 milyon 223 bin liraya mal olacak Millet Bahçesi 400 günde bitecek ve Bolulu hemşerilerimize hizmet vermeye başlayacak” diye konuştu.

AKP’li Doğanay; “Seçimler öncesi AK Parti iktidarımızın Bakanlarının; Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’dan aldıkları güçle Bolu’da verdikleri yatırım sözlerini; “seçim rüşveti”, “AK Parti kazanmazsa yapmayacaklar” gibi mesnetsiz ve yakışıksız bir polemiğe çeken muhalefet mensuplarının, bugün vaatlerimizin bir bir yerine getirilmesi sonrası umarız söyleyecekleri bir sözleri vardır. Çünkü; biz bu sözleri seçim için değil, Bolu Halkı hizmetlerin en güzeline layık olduğu için vermiştik.” dedi.