Binali Yıldırım'a eşlik eden protokolde de koronavirüs

Binali Yıldırım'a Erzincan'da eşlik eden protokolde ve Yıldırım'ın rafting ekibindeki isimlerde de koronavirüs tespit edildi.

Binali Yıldırım'a eşlik eden protokolde de koronavirüs

Binali Yıldırım ve eşinin koronavirüs testlerinin pozitif olduğunun ortaya çıkmasının ardından, Binali Yıldırım’a Erzincan’da eşlik eden protokolde ve Yıldırım’ın rafting ekibindeki isimlerde de koronavirüs tespit edildi.

Geçtiğimiz haftayı memleketi Erzincan’da geçiren ve Dumanlı Yaylasında dinlenip Karasu Nehri’nde beraberindeki kent protokolüyle rafting yapan TBMM eski Başkanı, AKP İzmir Milletvekili Binali Yıldırım’ın koronavirüs test sonuçları pozitif çıktı.

Binali Yıldırım’ın eşi Semiha Yıldırım ile AKP Erzincan Milletvekili Süleyman Karaman’ın da test sonuçları pozitif çıktı.

AKP Erzincan Milletvekili Süleyman Karaman, Binali Yıldırım ile birlikte rafting yapmıştı.

Milletvekili Karaman sosyal medya hesabından, “Erzincan’da yapılan test sonucum pozitif çıktı. Gerekli test, tomografi ve muayene sonucu evimde istirahat etmeme karar verildi. Genel sağlık durumum iyi, çok şükür” ifadelerine yer verdi.

Geçtiğimiz hafta, Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi, Rektör Prof. Dr. Akın Levent, 2 rektör yardımcısı ile Rektör Levent’in yakın korumasının koronavirüs testi sonuçlarının pozitif çıktığı açıklanmıştı.