Berat Albayrak'tan ilginç sözler: Bugün Cumhurbaşkanına methiyeler düzenler menfaati uyuşmayınca gidecek

Bakan Berat Albayrak, katıldığı programda dikkat çeken bir göndermede bulunarak "Bugün Cumhurbaşkanını çok sevdiğini iddia edenler, methiyeler düzenler menfaati uyuşmayınca gidecek" dedi.

Berat Albayrak'tan ilginç sözler: Bugün Cumhurbaşkanına methiyeler düzenler menfaati uyuşmayınca gidecek

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, TRT Haber’de konuk olduğu programda soruları yanıtlarken ilginç ifadeler kullandı.

Yandaş gazeteciler Turgay Güler ve Zafer Şahin’den gelen “soru”larını yanıtlayan Albayrak, kendisiyle ilgili CHP Sözcüsü Faik Öztrak’ın “sosyete damat” diyerek yaptığı çağrıya ilişkin konuştu.

“Benim bu hayatta onur duyduğum iki tane unvan var; Birincisi Sadık Albayrak’ın oğlu olmak, ikincisi Recep Tayyip Erdoğan’ın damadı olmak. Birincisi hayatını davasına uğruna vakfetmiş, her türlü fedakarlığı yaparak evlatlarını yetiştirmiş. İkincisi Türk-İslam tarihinin en önemli liderlerinden birisi. Onun damadı olmak benim için şeref. Siyasi bir ilişkim yok benim, benimkisi dava ve gönül ilişkisi.” diyen Albayrak, “Konjonktürü görüyorsunuz, dün öyle bugün böyle. Dün siyasi olarak çok seversiniz, bugün başka sularda. Hani dava? Dün yaşadık, bugün de yaşıyoruz. Yarın da yaşayacağız. Bugün Cumhurbaşkanını çok sevdiğini iddia edenler, methiyeler düzenler menfaati uyuşmayınca onlar da gidecek. Bizimkisi dava konusunda ölümüne bir ilişki.” ifadelerini kullandı.