'Beni bu virüs değil, sizin düzeniniz öldürür' demişti: Tır şoförü Yılmaz'dan 'O günden beri işsizim' açıklaması

'Beni bu virüs değil, sizin düzeniniz öldürür' sözleriyle gündeme gelen TIR Şoförü Malik Baran Yılmaz, yeni yayınladığı videosunda ''İnternete attığım videodan sonra işten çıkarıldım. O günden beri işsizim. İskenderun'da başvurmadığım yer kalmadı. Virüsten dolayı ya da çekindikleri bir şey mi var bilmiyorum ama o günden beri iş bulamadım'' açıklamasını yaptı.

'Beni bu virüs değil, sizin düzeniniz öldürür' demişti: Tır şoförü Yılmaz'dan 'O günden beri işsizim' açıklaması

‘Beni bu virüs değil, beni sizin düzeniniz öldürür’ sözleriyle gündeme gelen TIR şoförü Malik Baran Yılmaz, yayınladığı videodan sonra işten çıkarıldığını ve o günden beri işsiz olduğunu açıkladı.

TIR Şoförü Malik Yılmaz, koronavirüs vakalarının Türkiye’de görülmeye başlamasının ardından başlatılan ‘Evde kal’ kampanyasına ilişkin sosyal medya platformu TikTok’ta paylaştığı videoda ”Evde kal Türkiye. Nasıl kalalım baba. Emekli, memur, zengin değilim. İşçiyim. TIR şoförüyüm. Çalışmasam ekmek yok. Elektriğimi, suyumu, kiramı ödeyemem. Ha senin lafınla açlıktan ölmüşüm, ha virüsten ölmüşüm. Ama beni bu virüs öldürmez, beni bu düzeniniz öldürür” sözlerine yer vermişti. Yılmaz, paylaştığı videonun gündem haline gelmesinin ardından gözaltına alınmıştı.

Tır şoförü Malik Yılmaz, gündem olan sözlerinin ardından işten çıkarıldığını ve kimsenin kendisine iş vermediğini açıkladı. Sosyal medya hesabından yeni bir video paylaşan Yılmaz şu ifadelere yer verdi:

“Merhaba ben Malik Yılmaz. Beni TIR şoförü olarak tanıdınız ama artık öyle değil. İnternete attığım videodan sonra işten çıkarıldım. O günden beri işsizim. İskenderun’da başvurmadığım yer kalmadı. Virüsten dolayı ya da çekindikleri bir şey mi var bilmiyorum ama o günden beri iş bulamadım. Bana yardımcı olabilecek birileri varsa çok sevinirim. Ne iş yapacağımın hiçbir önemi yok, elimden her iş geliyor. Ailemi kimseye muhtaç etmeyip geçindirdikten sonra her işi yapmaya hazırım.”