Belediye Başkanı Oran açıkladı: Çeşme sıfır vaka ile hazır

Çeşme Belediye Başkanı Ekrem Oran, “Herhangi bir yoğun bakım hastası olmadan şuan da sıfır vakadayız. Çeşmenin girişlerinde çıkışlarında kamusal alanlarında plajlarında tüm ekiplerimizle hazırız' dedi.

Belediye Başkanı Oran açıkladı: Çeşme sıfır vaka ile hazır

Çeşme Belediye Başkanı Ekrem Oran, FOX TV’de katıldığı bir canlı yayın programında ‘normalleşme’ sürecine ilişkin açıklamalarda bulundu.

Oran, “Kentinde ilk vaka açıklayan belediye başkanı benim. O zaman tepkiler aldık ancak süreci çok iyi ve minimum atlattık. Herhangi bir yoğun bakım hastası olmadan şuan da sıfır vakadayız. Bunu Kaymakam ve Başhekimimiz ile birlikte aldığımız tedbirlere borçluyuz. Sıkı tedbirler aldık. Çeşmeliler de harfiyen uydu. Çeşme 1 Haziran’a ulaştı. Nüfus şu anda arttı. Bunu otobanımızdaki girişlerden ve çöpteki artıştan tespit ediyoruz. 1 Haziran’a hazırız. Ilıca Plajı’ndayız şuan. İlk kez mavi bayrak aldı. Sosyal mesafe localarımızla birlikte hazırlıklarımız tamam. Duşlarımız, soyunma kabinlerimiz, her yerde ateş ölçecek görevliler olacak. Çeşmenin girişlerinde çıkışlarında kamusal alanlarında plajlarında tüm ekiplerimizle hazırız. Misafirlerimizi bekliyoruz” diye konuştu.