"Bana rüşvet teklif edildi"

Gaziantep Futbol Kulübü'nün teknik direktörü Marius Sumudica, transferi gündeme gelen bir oyuncuya onay vermesi şartıyla kendisine 50 bin euro rüşvet teklif edildiğini duyurdu.

Futbol gündemini derinden sarsacak bir iddiayı GaziantepFK Teknik Direktörü Sumudica dile getirdi. Rumen teknik adam iki oyuncu transferi için kendisine menajerlerin rüşvet teklif ettiğini söyledi.

Sumudica, “Geçen hafta kulübümüz bir oyuncuya teklif yaptı. Daha sonra Türkiye’den 2 menajer beni aradı. Menajerler bana futbolcuyu kabul etmem için 50 bin Euro teklif ettiler. Sadece yönetime iyi oyuncu olduğunu söylememi istediler. Çünkü takımda son sözü sen söylüyorsun dediler. Benim için de çok kolay olurdu kabul etseydim. Geçen sene bu oyuncu sadece 1 gol attı. Ayrıca çok fazla maçı da yok. Ben bu oyuncuyu buraya nasıl getirebilirim? Transfer döneminde menajerlerin yapmış olduğu baskılar var. Güçsüz ve zayıf oyuncuları almamızı istiyorlar. Sadece para kazanmak için bu oyuncuları öneriyorlar. Ama ben buna izin vermeyeceğim” dedi.