Bakırköy'de kız arkadaşını darp edip, tepki gösterenlerin üzerine arabasını süren Göçmen'e 9 yıl hapis!

Mahkeme, Göçmen'in 4 ayrı suçtan 9 yıl hapis cezasıyla cezalandırılmasına karar verdi.

Bakırköy'de kız arkadaşını darp edip, tepki gösterenlerin üzerine arabasını süren Göçmen'e 9 yıl hapis!

İstanbul Bakırköy’de kız arkadaşını darp edip tepki gösterenlerin üzerine otomobilini sürerek 6 kişinin yaralanmasına neden olan annesi eski hakim ve babası ise Uşak Cumhuriyet Savcısı olan Görkem Sertaç Göçmen’in yargılandığı davada karar çıktı. Mahkeme, tutuksuz sanık Göçmen’e 9 yıl 3 ay hapis cezası verdi.

Bakırköy 9. Ağır Ceza Mahkemesi’ndeki duruşmaya tutuksuz sanık Görkem Sertaç Göçmen katılmadı. Duruşmada eski hakim ve sanığın annesi Aynur Göçmen avukat olarak yer aldı.

Kararda sanık Göçmen’in Cebrail Şık’a yönelik işlediği iddia edilen “Kemik kırığına sebebiyet verecek şekilde kasten yaralama” suçundan 4 yıl ve Recep Göçer’e yönelik işlediği iddia edilen “Olası kastla yaralama” suçundan 3 yıl hapis cezasıyla cezalandırılmasına karar verdi.

Göçmen’in Z. M. D.’ye yönelik “Silahlı kasten yaralama” suçundan 9 ay hapis cezasına ve müşteki A.A.’ya yönelik “Kasten yaralama” suçundan 6 ay hapis cezasıyla cezalandırılmasına hükmedildi. Ayrıca heyet, sanığın mağdurlar Esra Abancı, Hamit Başaran ve Canberk A.’ya yönelik işlediği “Yaralama” suçundan 3’er ay hapis cezasıyla cezalandırılmasına karar verdi.

Mahkeme, Göçmen’in 4 ayrı suçtan 9 yıl hapis cezasıyla cezalandırılmasına karar verdi.

32 YIL HAPSİ İSTENİYORDU

Görkem Sertaç Göçmen’in ‘kasten öldürmeye teşebbüs’, ‘kasten yaralama’, ‘trafik güvenliğini tehlikeye sokma ‘ ve ‘mala zarar verme’ suçlarından 32 yıla kadar hapis cezası istemiyle yargılanması talep edilmişti.

9 YIL 3 AY HAPİS

Mahkemede sanık Göçmen’in 9 yıl 3 ay hapisle cezalandırılmasına karar verildi.