Bakan Koca'dan muhteşem 'önlem': Mecbur olmadıkça kalabalığa girmeyin

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, İstanbul’da tespit edilen koronavirüs hasta sayılarına ilişkin, “İstanbul’da vaka sayısı Türkiye genelinin yüzde 40’ına, Ankara’nın 5 katına ulaştı. Temaslı taramasını, test sayısını artırdık. Salgınla mücadelede şu an, sizlerin uyacağı tedbirlerden daha güçlü bir silahımız yok. Maskenin önemi arttı. Ve en çetin sınavı kalabalığa karşı vereceğiz” açıklamasında bulundu. “MECBUR OLMADIKÇA KALABALIK ORTAMA... View Article

Bakan Koca'dan muhteşem 'önlem': Mecbur olmadıkça kalabalığa girmeyin

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, İstanbul’da tespit edilen koronavirüs hasta sayılarına ilişkin, “İstanbul’da vaka sayısı Türkiye genelinin yüzde 40’ına, Ankara’nın 5 katına ulaştı. Temaslı taramasını, test sayısını artırdık. Salgınla mücadelede şu an, sizlerin uyacağı tedbirlerden daha güçlü bir silahımız yok. Maskenin önemi arttı. Ve en çetin sınavı kalabalığa karşı vereceğiz” açıklamasında bulundu.

“MECBUR OLMADIKÇA KALABALIK ORTAMA GİRMEYİN”

Bakan Koca, İstanbul için yaptığı yeni açıklamada, “İstanbul’da en çetin sınavı kalabalığa karşı vereceğiz. Mecbur olmadıkça kalabalık ortama girmeyin.” dedi.