Bakan Karaismailoğlu bununla övündü: Salgında hiçbir şantiyemizi kapatmadık

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, koronavirüs sürecine ilişkin "Ülkelerde ekonomiler çöktü, sistemler kitlendi" derken Türkiye'de şantiyelerin kapatılmamasını "başarı" gibi anlattı.

Bakan Karaismailoğlu bununla övündü: Salgında hiçbir şantiyemizi kapatmadık

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, çeşitli ziyaret ve temaslarda bulunmak üzere Muş’a geldi.

İldeki ziyaretlerinin ardından AKP Muş İl Başkanlığı’na geçen Bakan Karaismailoğlu, buradaki toplantı salonunda düzenlenen toplantıda konuşurken, inşaat işçilerinin koronavirüs sürecinde dahi çalıştırılmasından övgüyle söz etti.

Karaismailoğlu’nun sözleri şöyle:

“Mart ayından itibaren bütün dünyada bir salgın süreci başladı. Çoğu ülkelerde ekonomiler çöktü, sistemler kitlendi. Bir maske için bile savaşlar başladı. Ama Cumhurbaşkanlığımızın liderliğinde bu süreci çok başarılı bir şekilde atlattık ki inşallah bu normalleşme dediğimiz süreci de en kısa zamanda atlatıp, zaten devam eden işlerimize de bakacağız. Dünyada böyle bir salgın savaşı, maske savaşları varken biz hiçbir şekilde işlerimizi durdurmadık. Bütün güvenlik tedbirlerimizi aldık, maske, mesafe, temizlik kurallarına riayet ettik. Şantiyelerimizi elden geçirdik, memleketimizin her noktasında çalışmalarımız özverili bir şekilde devam etti. Bütün çalışanlarımız büyük bir özveri gösterdiler. Hiçbir şantiyemizi kapatmadık, işlerimiz devam etti”