Bahçeli: MHP şeytana külahını ters giydirecektir

MHP lideri, "Türkiyemizin müşkülatlı günlerinde iktidar hesabı yapmak ahlaksızlık ve kundakçılıktır” diye konuştu.

Bahçeli: MHP şeytana külahını ters giydirecektir

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin MYK toplantısı sonrasında gündeme ilişkin yazılı açıklama yaptı.

Erken seçim olmayacağını tekrarlayan Devlet Bahçeli “MHP algı operasyonlarına aldırış etmeden zamanında yapılacak seçimlere hazırlanacak. Türkiyemizin müşkülatlı günlerinde iktidar hesabı yapmak ahlaksızlık ve kundakçılıktır” diye konuştu.

MHP Genel Başkanı Bahçeli “Milliyetçi Hareket Partisi algı operasyonlarına, batakhaneye dönen sosyal medya oyunlarına, ısmarlama ve ipotekli kamuoyu araştırma şirketlerine aldırış etmeden Cumhur İttifakı’nın itibar ve iradesiyle zamanında yapılacak seçimlere hazırlanacak, şeytana da külahını ters giydirecektir” dedi.

Bahçeli’nin partisine yönelik “Partimiz üzerinde plan yapan, şehidin şühedanın hatıralarına leke süren, içimizde seri nifak üretimine meyleden her kim olursa olsun ayıklanıp aramızdan ve gönlümüzden uzaklaştırılacaktır” ifadesi de dikkat çekti.

MHP’nin Olağan Büyük Kurultayı’nın 14 Mart 2021’de yapılmasının karara bağlandığını açıklayan Bahçeli “Sırasıyla yapılacak ilçe ve il kongrelerimizin hazırlanmış takvimi de zamanı geldiğinde paylaşılacaktır” dedi.