Bahçeli Kılıçdaroğlu'na kızgınmış: Daha da elini sıkmam

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na kızgın olduğu ve "Daha da elini sıkmam" dediği ileri sürüldü.

Bahçeli Kılıçdaroğlu'na kızgınmış: Daha da elini sıkmam

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin, Ankara’daki asker cenazesinde CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile tokalaşmamadığı görülmüştü.

Milliyet‘ten Önder Yılmaz’ın MHP kulislerine dayandırdığı haberine göre, CHP’nin gittikçe ‘birlikte hareket ettiği HDP’ye benzediğini, hatta HDP’lileştiğini’ iddia eden Bahçeli, ‘Kılıçdaroğlu’nun Esad yönetimine yönelik herhangi bir tepki göstermemesini’ de eleştiriyor.

“ERDOĞAN’I KÖŞEYE SIKIŞTIRMAYA ÇABALIYOR”

“Esad’a tek bir eleştirisi bile yok, bir de ona söz söyle” diyen Bahçeli, Kılıçdaroğlu’nun AKP’li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ı her fırsatta köşeye sıkıştırmak için çabaladığını dile getiriyor.

Habere göre Bahçeli, kurmaylarıyla sohbetinde, Kılıçdaroğlu ile tokalaşmamasının sebebini açıkladı. Kılıçdaroğlu’nun “güven vermediğini” öne süren Bahçeli, “Daha da elini sıkmam” diyerek tavrının kesinliği ortaya koydu. Bahçeli tokalaşmamanın kamuoyunda yarattığı yankının anımsatılması üzerine de “Hava soğuktu” diyerek “espri” yaptı.