Bahçeli bu kez MHP'yi hedef aldı

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin İstanbul 13. Olağan Kongresi'ne gönderdiği mesajında parti içine dönük 'fitne' vurgusu yaptı, "Bozgunculuk yapanları ayıracağız" dedi.

Bahçeli bu kez MHP'yi hedef aldı

MHP İstanbul 13. Olağan Kongresi, Haliç Kongre Merkezi’nde gerçekleşiyor. MHP İstanbul İl Başkanı Birol Gür’ün tek aday olduğu kongrede Genel Başkan Devlet Bahçeli’nin mesajını İzzet Ulvi Yönter okudu.

İl Başkanı Birol Gür’ün tek aday olarak gösterildiği kongreye MHP Genel Başkan Yardımcıları Edip Semih Yalçın, İzzet Ulvi Yöner, İsmail Faruk Aksu ile Merkez Disiplin Kurulu’ndan Niyazi Paksoy katıldı.

“AYIKLAYACAĞIZ, AYIRACAĞIZ”

Bahçeli, mesajında şunları söyledi:

“Milliyetçi Hareket Partisi zalime, haine, teröriste, FETÖ’cüsünden PKK’lısına kadar Türk’e kefen biçen alçaklarla sonuna kadar mücadeleden yanadır. Yılmayacağız, yıkılmayacağız, teslim olmayacağız. Nihayetinde başaracağız. Türkiye’nin kuyusunu kazanları mağlup eğer yüzleri varsa mahcup edeceğiz. Cumhur ittifakıyla Türk milletinin hayal ve hedeflerini gerçekleştireceğiz. Tehdit ne kadar fazla olursa olsun dayanacağız, sabredeceğiz. Önce ülkem ve milletim sonra partim ve ben diyerek istiklalimize ve istikbalimize sahip çıkacağız. Bunun için de fitne çıkanları ayıklayacağız. Bozgunculuk yapanları ayıracağız. Algı oyunlarına, sinsi hesaplara, demokrasi ve özgürlük boyası sürünmüş soytarılara bu ülkeyi kurban vermeyeceğiz.”