Bahçeli: 2021 yeni ve huzur dolu bir dönemin miladı olacak

Koronavirüs salgınına ilişkin açıklama yapan MHP lideri Bahçeli, "Bilimin imkânlarıyla, tıbbın çareleriyle, sabrın asaletiyle, duanın gücüyle bu zorlu günler aşılacaktır." dedi.

Bahçeli: 2021 yeni ve huzur dolu bir dönemin miladı olacak

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Twitter hesabından koronavirüs salgınıyla ilgili “değerlendirme”lerde bulundu.

Hastalıkla mücadelenin “tavsamadan, tavize uğramadan, tehire meydan bırakmadan kararlılık”la devam ettiğini belirten Bahçeli, “İnancım odur ki, bu musibeti, bu hastalığı başta milletimiz olmak üzere tüm insanlık yenecek, virüsün enkazı kaldırılacak, yaralar gecikmeksizin sarılacaktır. Bilimin imkânlarıyla, tıbbın çareleriyle, sabrın asaletiyle, duanın gücüyle bu zorlu günler aşılacaktır.” dedi.

Hastalıkla mücadelenin “çetin ve meşakkatli” olduğunu ifade eden Bahçeli, “Türkiye bir yandan vandal emellerle diğer yandan da virüsün habis etkisiyle başa çıkacak, bu muvaffakiyetle 2021 yılı yeni ve huzur dolu bir dönemin miladı olacaktır. Teslim olmak yoktur, yılmak yoktur, karamsarlık yoktur, korku hiç yoktur. Başaracağız, selin önünü alacağız. Sağlık Bakanımıza, Bilim Kurulu’muza, doktorlarımıza, hemşirelerimize, hasta bakıcılarımıza ve diğer tüm sağlık çalışanlarımıza şükranlarımı sunuyor, desteğimizin sonuna kadar süreceğini ifade ediyorum” ifadelerini kullandı.