Aydın'da sahte içkiden bir ölüm daha!

Sadece Aydın'da sahte alkolden hayatını kaybedenlerin sayısı 8'i buldu.

Aydın'da sahte içkiden bir ölüm daha!

Aydın’da sahte içkiden bir ölüm haberi daha geldi, böylece sadece Aydın’da sahte alkolden hayatını kaybedenlerin sayısı 8’i buldu.

Denizli’den, Aydın’ın Didim ilçesindeki yakınlarının yanına gelen 42 yaşındaki Hava Ö., iddiaya göre, 48 yaşındaki arkadaşı Şevket Özgür Y. ile birlikte sahte rakı içti. Bir süre sonra Hava Ö. evde hayatını kaybederken, Şevket Özgür Y. ise hastanede yoğun bakıma alındı.

Olay, saat 14.00 sıralarında Altınkum Mahallesinde meydana geldi. Denizli’den 2 gün önce Didim’deki yakınlarının yanına gelen Hava Ö. iddiaya göre Şevket Özgür Y. ile birlikte sahte rakı içti. Bir süre sonra evden ayrılan Şevket Özgür Y., nefes almakta güçlük çekince Didim Devlet Hastanesine gitti. Tedavi edilen Yıldıran, yoğun bakıma alındı. Yakınları tarafından evde hareketsiz bulunan Hava Ö. ise olay yerine çağrılan sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde yaşamını yitirdiği belirlendi. Hava Ö. otopsi için İzmir Adli Tıpa gönderilirken, Şevket Özgür Y.’nin ise hayati tehlikesinin olduğu bildirildi.

Bu ölümle birlikte Aydın’da sahte alkolden ölenlerin sayısı 8’e çıktı.