AtlasGlobal çalışanları eyleme hazırlanıyor

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy'un kardeşi Ali Murat Ersoy'a ait olan Atlasglobal'de çalışanların aylardır birikmiş maaşları ve tüm özlük hakları gasp edildi.

AtlasGlobal çalışanları eyleme hazırlanıyor

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy’un kardeşi Ali Murat Ersoy’a ait olan Atlasglobal’de çalışanların aylardır birikmiş maaşları ve tüm özlük hakları gasp edildi. Yaklaşık 2000 işçinin hak ettiği maaşları halen ödenmeyince işçiler eylem yapmaya karar verdi.

AtlasGlobal’ın iflasından sonra ücretlerini alamayan havayolu çalışanları, 23 Haziran günü AtlasGlobal merkez binası önünde yapacakları basın toplantısıyla seslerini yükseltecek.

AtlasGlobal çalışanları AZAP (Atlas Zedeler Adalet Platformu) ismi ile kurdukları platformla haklarını aramaya devam ediyorlar. Ali Murat Ersoy tarafından ücretlerinin ödeneceğini vaadiyle çalıştıklarını belirten çalışanlar, söz verilen üç buçuk aylık birikmiş ücretlerin alamadıkları gibi kıdem tazminatları da dahil tüm haklarının gasp edildiğini belirtiyor.

Alacakları henüz ödenmeyen çalışanlar, AZAP sosyal medya hesabı üzerinden yapılan açıklamada, 23 Haziran saat 11.00’de AtlasGlobal havayolları eski merkez binası önünde ve saat 15.00’de ETS genel müdürlük önünde yapacakları basın toplantısıyla haklarını arayacaklarını duyurdu.