Aracıyla tekneye çarptı: 2020 yılından kurtulmak istiyorum

Sinop’ta 30 yıldır balıkçılık yaptığını söyleyen sürücü Dikmen, kazanın ardından "Bu 2020 yılından kurtulmak istiyorum. Başımıza çok kötü şeyler geldi. Salgınlar, hastalıklar, ölümler çoğaldı." diye konuştu.

Aracıyla tekneye çarptı: 2020 yılından kurtulmak istiyorum

Sinop’ta kontrolden çıktıktan sonra balıkçı kayığına çarpan ve takla atan aracın 55 yaşındaki sürücüsü Necdet Dikmen, ‘kaza’nın ardından “Bu 2020 yılı bize iyi gelmedi. 2020 yılından kurtulmak istiyorum” diye konuştu.

Sinop basınında yer alan haberlere göre, kaza, geçtiğimiz gün Sinop kent merkezindeki mendirek alanında yaşandı.

55 yaşındaki Necdet Dikmen yönetimindeki hafif ticari araç, kontrolünü yitirmesi sonucu mendirekten düşerek kıyıda duran balıkçı kayığına çarptı.

Çarpmanın şiddetiyle ters dönen araç, denize düşmekten son anda kurtuldu. Dikmen, kendi imkanıyla aracından çıkarak kıyıya ulaştı. Ekipler, denize düşmemesi için halata bağladığı aracı, daha sonra çağrılan vinçle, bulunduğu yerden çıkardı.

Sinop’ta 30 yıldır balıkçılık yaptığını söyleyen sürücü Dikmen, kazanın ardından “Bu 2020 yılından kurtulmak istiyorum. Başımıza çok kötü şeyler geldi. Salgınlar, hastalıklar, ölümler çoğaldı.” diye konuştu.

Dikmen olayı şöyle anlattı:

“Manevra esnasında ileri geri yapıyordum. Geri vitese taktığımı sanıyordum. Oysa ileri vitesi takmışım. Daha sonra araç denize doğru düştü. Biraz korktum ancak bagajdan çıkmayı başardım. Bu 2020 yılından kurtulmak istiyorum. Başımıza çok kötü şeyler geldi. Salgınlar, hastalıklar, ölümler çoğaldı”.